Behandlingar

Behandlingar

Våra behandlingar är indelade i tidsperioder, beroende på vilket behov patienten har. Ta gärna en minut och läs igenom de olika alternativen.

90 minuters behandling
Passar dig som har besvär med mycket förhårdnader på trampdynorna och hälarna samt sprickor, tjocka naglar och liktornar. Då det krävs mer tid för att få ett så bra resultat som möjligt. I behandlingen ingår ett uppfriskande fotbad, fotstatus, klippning, rensning och slipning av naglar samt borttagning av förhårdnader, liktornar och filning av fötter. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage

60 minuters behandling
I behandlingen ingår ett uppfriskande fotbad, fotstatus, klippning, rensning, slipning av naglar, borttagning av eventuella förhårdnader och liktornar samt filning av fötter. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

30 minuters behandling
Denna behandling passar dig som bara vill ha naglarna klippta eller till dig som har svårare nageltrång som kräver längre tid. I behandlingen ingår uppfriskande fotbad, fotstatus och klippning av naglar.

15 minuters behandling
Behandling av liktorn eller lättare nageltrång eller nedslipning av tjock nagel ex kartnagel. Vid flera liktornar så passar 30 min behandling bättre.

Kontakta oss för att boka tid till fotbehandling.